Bli volontär hos Randiga Huset

Var tredje timme förlorar ett barn under 18 år en förälder. Som volontär finns det mycket du kan göra. Genom att ge några timmar av din tid bidrar du till att skapa förutsättningar för ge de familjer vi möter en möjlighet att landa i sin nya vardag. De viktigaste egenskaperna som du behöver ha med dig är förmågan att lyssna och bygga tillit.

Som volontär hos Randiga Huset spelar du en avgörande roll i att stödja barn som förlorat en viktig person. Du bidrar till att skapa en trygg plats där dessa barn och deras familjer kan lära sig att anpassa sig till en ny verklighet.

Kontaktuppgifter

Vänligen fyll i nedanstående uppgifter.

Adress

Vänligen fyll i din adress.

Professionell profil

Vänligen fyll i din profesionella erfarenhet och andra erfarenheter och kunskaper du har som gör att just du passar som volontär.

Genom att använda vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy. Vi sparar de uppgifter du registrerar och använder dem bland annat för administration samt för att du ska få aktuell information från oss. För mer information läs vår integritetspolicy.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

som volontär

Möjlighet att i grupp jobba direkt med barn och deras familjer

Lyssna och stötta människor i sorg

Få utbildning om barns sorg

Flexibel tidsinsats från din sida

Behöver du eller ett barn i din närhet stöd?

Om du, eller ett barn du känner, är i sorg efter förlust av en familjemedlem, finns Randiga Huset här för att hjälpa. Tveka inte att ta kontakt med oss - vi finns här för er, för att lyssna och erbjuda hjälp.