top of page

En hjärtskärande ungdomsroman

Bokrecension " Som stjärnor i natten" skriven av Jennifer Niven, översättning Ylva Stålmarck

Målgrupp 15 år och uppåt

En gripande bok om förlusten av ett syskon, om hoppet och viljan att vilja leva och om att kärleken dyker upp där och när man minst anar det. Romanen beskriver att allt är möjligt-både den djupaste sorgen och den största kärleken, samtidigt.

Violets syster dör i en bilolycka. Hennes liv slås naturligtvis i spillror. När hon lär känna Finch öppnas dörren till något nytt. Men när Violets värld börjar växa på nytt, krymper Finch värld ihop. Alla tror att Violet hindrade Finch, skolans freak, från att hoppa från skolans klocktorn den där dagen- men sanningen är en annan.

En vacker och rörande berättelse som också innehåller en hel del humor. Den beskriver människans känslor på ett utomordentligt och ärligt sätt.

En bok som vi tycker att både ungdomar och vuxna borde läsa!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page