top of page

Julklappstips


Vi går in i en tid som för många förknippas med förväntan, värme och gemenskap. Efter en stressig höst är det äntligen dags för nedräkning. Inom räckhåll väntar ledig tid att tillbringa med nära och kära…

För de familjer vi träffar ser det lite annorlunda ut. För några är julen en tid som kommer att tillbringas fyllda av oro i långa sjukhuskorridorer. För andra är det en tid av saknad med en stol som står tom.

*******************************************************************************************************************

Köp en minneslåda till den som saknar och bidra samtidigt till att vi kan finnas där för fler. Överskottet från försäljningen går oavkortat till Randiga Husets stödverksamhet.

Lådan beställer du genom att maila oss på info@randigahuset.se, märk ditt mail med minneslåda. Glöm inte att uppge leverans och faktureringsadress. Skicka in din beställning senast den 18 december så den hinner fram i tid.

Du kan även stödja vår verksamhet på andra sätt. Genom ett medlemskap, gåva eller minnesgåva gör du stor skillnad för dem som behöver stöd. På vår hemsida kan du läsa mer om hur du går till väga. Alla bidrag, litet som stort, tas tacksamt emot!

Randiga Huset erbjuder kostnadsfritt stöd till barn, ungdomar, familjer och vuxna som har eller kommer att förlora en närstående i dödsfall. Med omtanke Randiga Huset

PS. Glöm inte att lägga med en lapp med några av dina minnen... Det är en fantastiskt fin gåva att få dela sina minnen med någon som minns den man saknar.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page