top of page

LIVSVIKTIGT - Kreativitet


Välkommen till LIVSVIKTIGT. Listan som sammanfattar viktiga punkter som vi hoppas skall underlätta i en utmanande livssituation. Avsikten är att försöka ge dig som är vuxen kortfattad information om vad du kan göra och tänka på för att underlätta för ett barn som genomgår något svårt.

Innan vi går in på dagens ämne kör vi en kort repetition från föregående veckor, har du missat någon punkt hittar du alla inlägga här under rubriken LIVSVIKTIGT.

Lyssna Inkludera Var ärlig Skapa struktur Våga fråga Inge trygghet

Idag har vi kommit fram till K som står för kreativitet. Ett mycket värdefullt verktyg för att lära sig leva med sin nya livssituation. Kanske tänker du som läser detta att du inte är någon estet, kanske tycker du att du saknar talang att måla eller skriva. Det är inte viktigt. Använd kreativiteten som en möjlighet att uttrycka tankar och känslor, bevara minnen och skapa drömmar. Leken är ett utmärkt sätt för barnen att både uttrycka sina kantar och känslor och bearbeta sina upplevelser.

Bästa sättet att berätta om kreativitet är kanske att ge er förslag på olika typer av övningar som ni kan göra. Längst ner i detta inägg hittar du en rad där det står TAGS följt av en massa ord. Om du klickar på "övningar" hittar du exempel på kreativa möjligheter.

Med omtanke

Randiga Huset

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page