top of page

Är du den vi söker?

Bli volontär i Randiga Huset! 
Alltför många barn förlorar en viktig person under sin uppväxt. Ändå pratar vi inte om det. Var tredje timme förlorar ett barn under 18 år en förälder och det är bara en del av helheten. Statistiken berättar inte för oss om alla dom barn som kommer att uppleva förlusten av syskon, mor-/farföräldrar, mostrar, farbröder, bonusföräldrar nära vänner och andra viktiga personer. Randiga Huset är en plats för dessa barn och deras familjer. Vi arbetar för att ur ett barn och ungdomsperspektiv ge dem goda förutsättningar att kunna lära sig leva med sin nya livssituation. Vi är en ideell organisation och våra volontärer är en mycket viktig del av denna. Som volontär finns det mycket du kan göra. Genom att ge några timmar av din tid bidrar du till att skapa förutsättningar för ge de familjer vi möter en möjlighet att landa i sin nya vardag. De viktigaste egenskaperna som du behöver ha med dig är förmågan att lyssna och bygga tillit. Den kunskap du behöver får du av oss. 
Rekrytering och utbildning sker löpande. Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse, maila till catharina.richter@randigahuset.se eller ring oss på 0774-40 00 05.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page