top of page

ALLA hjärtans dag!


Att älska är inte alltid så enkelt. Vad händer med kärleken när någon dör (eller om du blir lämnad…)? Kan man fortfarande älska i presens eller övergår kärleken i imperfekt när dagarna har tagit slut? Vad händer när är man är ensam kvar med alla känslor och minnena är allt som finns kvar?

I många hjärtan finns ett stort hål efter dem som lämnat våra liv. Du som vet med dig att det finns någon i ditt liv som lever med en saknad, stanna upp och ge honom eller henne lite extra omtanke. Det behöver inte vara storstilat på något sätt. Några vänliga ord, en stund av din tid, ett minne som ni kan dela. Det behöver inte vara svårare än så och betyder mer än du tror.

Med kärlek på alla hjärtans dag! Randiga Huset

PS: Vet du inte vad du skall säga kan du säga just det! Det finns inget du kan säga som tar bort det onda men omtanken att bryta tystnade betyder massor…

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page