top of page

1 av 3 får cancer. Men alla drabbas

Det är en rubrik vi sett förut. Cancerfonden använder den i sina kampanjer och inget kunde vara mer sant. De gör ett fantastiskt arbete att förändra dessa siffror. Men oavsett hur statistiken kommer att se ut i framtiden är rubrikens andra halva alltid lika sann. Alla drabbas.

Idag är det världscancerdagen lite längre fram i vår kommer vi att publicera en serie inlägg om att leva i en familj som drabbats av svår sjukdom. Ni som följer oss vet att vårt arbete främst fokuserar på att hjälpa barn och ungdomar. Att berätta om deras behov och hur det som händer i deras värld påverkar dem. Till stor del handlar vårt arbete om att få vuxna runt omkring dem att förstå.

Vi vet att var och en av er gör ert allra bästa för att finnas där för barnen när livet är svårt. Vi tror att det ibland kan vara svårt. Vi hoppas att vi genom att dela med oss av vår kunskap kan ge er de verktyg ni behöver. Idag vill vi lämna över ordet till barnen. Under 25 minuter får tre unga dela med sig av sin berättelse. Vi rekommenderar varmt att du tar dig tid. Vi kan lära oss så mycket av alla fantastiskt kloka och modiga barn.

Länken hittar du här.

Med omtanke Randiga Huset

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page